Art-fotografie

In de art-fotografie, kan ik mijn creativiteit kwijt. Vaak worden ideeën op de meest onmogelijke momenten geboren. Schrijf deze ideeën op en maak ze bespreekbaar. Samen kunnen we sparren over wensen en mogelijkheden: wat speelt zich af in je gedachten en hoe zou je de foto willen zien? Ik ben er van overtuigd dat we er samen voor kunnen zorgen dat er een mooie en bovenal bijzondere foto tot stand komt.

Met deze stijl van fotografie zet ik mensen graag aan het denken. Ik laat ze bijvoorbeeld zien dat een obstakel zoals een rolstoel geen beperking hoeft te zijn. Dit is voor mij een prachtig spel van anders kijken.

‘’Na het ontvangen van de foto’s was ik er stil van. Het eindresultaat was nog mooier dan ik had durven dromen. Ben ik dit? De emotie die we in gedachten hadden is prachtig in beeld gebracht.’’ Gwen van Rosmalen.

‘’Eerst keek ik altijd naar mijn rolstoel alsof het een obstakel is. Toen ik de foto’s van Gwen zag, ben ik mijn rolstoel geheel anders gaan zien.’’ Scharon Schleepen over de foto’s van Gwen van Rosmalen.

Wil je graag de mogelijkheden rondom je wensen bespreken of bent je nieuwsgierig wat ik op het gebied van art-fotografie voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik verwelkom je graag in mijn fotostudio of op een locatie naar keuze om kennis te maken.