LinkedIN / Social Media

Een eerste indruk is vaak onuitwisbaar. Zorg daarom ook online voor een goede eerste indruk. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om social media zoals LinkedIn te gebruiken als reclame en informatie medium. Het is dus belangrijk dat de foto’s die gebruikt worden uniform en herkenbaar zijn.
Bedrijfsfotografie helpt om je bedrijf de gewenste uitstraling te geven. Een mooie en relevante profielfoto kan namelijk al helpen aan een goede eerste indruk.

Met mijn mobiele studio ben ik zeer flexibel. Foto’s op een locatie naar keuze en foto’s die voor vele doeleinden bruikbaar zijn voor betaalbare tarieven.
Wilt je meer weten over wat ik op het gebied van bedrijfsfotografie voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik kom graag bij je langs om kennis te maken.