Bruidsfotografie in Limburg

Het begint met een uitvoerig gesprek met het aanstaande bruidspaar. De ‘klik’ is wellicht het meest belangrijke om tot de gewenste foto’s te komen. Als bruidsfotograaf mag ik op deze bijzondere dag alle mooie momenten, de emoties, de blijdschap en de liefde vastleggen. Op het juiste moment op de juiste plek zijn, dat levert de meest bijzondere herinneringen op.

‘’Ondanks dat Wim zich tijdens ‘onze’ dag op de achtergrond hield, was hij echt een onderdeel van onze bruiloft. Twee dagen na de bruiloft ontvingen we van hem de foto’s. Alle belangrijke momenten zijn prachtig door hem vastgelegd! Voor, tijdens en na de bruiloft heeft Wim onze verwachtingen meer dan waargemaakt, wij zijn dan ook erg tevreden met het eindresultaat.’’ Baer en Cindy Hendrix.

Samen met het bruidspaar maak ik graag alles bespreekbaar. Willen jullie graag dat ik de gehele dag aanwezig ben? Dat kan. Hebben jullie liever alleen een fotoshoot of een dagdeel? Ook geen probleem. Ben je nieuwsgierig wat ik als bruidsfotograaf voor jou en je partner kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op! Ik ontvang jullie graag in mijn fotostudio of op een locatie naar keuze om kennis te maken.

Neem contact met mij op!