Portretfotografie

Het kan zijn dat u niet graag voor de camera staat, ik geef u in dit geval advies en ga hier op een gepaste wijze mee om. Pas als u tevreden bent, ben ik dat ook.

''Ik kwam bij Wim terecht omdat ik op zoek was naar een fotograaf die me kon helpen aan een portretfoto voor op mijn website. Onzekerheden over mijn uiterlijk zorgden vooraf de shoot voor nervositeit. Dankzij Wim’s vriendelijke en professionele aanpak, was ik tijdens de shoot meer op mijn gemak. Het resultaat was een aangename verrassing: er rolden meerdere mooie foto’s uit! Het is Wim gelukt mij op de juiste momenten in beeld te brengen. Een enorme boost voor mijn zelfvertrouwen.’’ Astrid Peeters, ENL Taaltrainingen.

Bent u nieuwsgierig wat ik op het gebied van portret fotografie voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op, ik verwelkom u graag in mijn fotostudio om kennis te maken.

Neem contact met mij op!