fotograaf uit Limburg.

Wim Naarding

Ik haal inspiratie uit alles wat er rond om mij heen gebeurt. ‘’Door de foto van jou ben ik mijn rolstoel anders gaan zien’’, dit is een uitspraak van de 18-jarige Sharon. Deze uitspraak is het grootste compliment en de meest aangrijpende opmerking die ik ooit over mijn foto’s heb gekregen. Dat is de drijfveer, mensen te raken met beelden. In het gewone het ongewone zien. Het is voor mij als fotograaf een prachtig spel van anders kijken.

Persoonlijk contact vind ik bij fotografie erg belangrijk. Ik neem de tijd om samen met jou het maximale uit een fotoshoot te halen. Wensen en verwachtingen maak ik bespreekbaar zodat ik deze kan vertalen in die ene unieke foto die jij in gedachten hebt. Samen komen vaak de mooiste en meest bijzondere foto’s tot stand. Laat je gedachten de vrije loop, alles is bij mij bespreekbaar. Na afloop van de fotoshoot maakt je zelf een selectie uit de foto’s, zo kies je de foto’s die het beste bij jou passen. Ik ontvang je graag in mijn grote fotostudio om kennis te maken. Wil je liever een fotoshoot op locatie? Ook dan denk ik graag met je mee.

Op zoek naar een herinnering voor nu of voor later? Dan ben je bij mij, Wim Naarding, gepassioneerd fotograaf uit Limburg, aan het juiste adres.

Pas als jij tevreden bent, ben ik dat ook.

Neem contact met mij op!

Bekijk wat ik doe!

Bruiloft

Familie

Newborn baby

Zwangerschap

Portret

Zakelijk

Sensueel

Workshops