Zwangerschapsfotografie

Een bijzondere zwangerschapsfoto die je verwachtingen waarmaakt. Zwanger zijn is een bijzondere gebeurtenis in het leven van een vrouw en daar hoort ook de ronde buik bij. Als fotograaf kom ik tijdens het maken van een zwangerschapsfoto vaak in de comfortzone van het vrouwelijk model. Een fijne omgeving, geduld en een rustige, maar professionele aanpak zijn erg belangrijk bij het creëren van een mooie herinnering aan je zwangerschapsperiode.

Heb je bepaalde verwachtingen die je in de zwangerschapsfoto terug wilt zien? Samen met jou ga ik op zoek naar dat bijzondere beeld of beelden die je in gedachten hebt.

Wil je graag meer weten over hoe het maken van een zwangerschapsfoto in mijn fotostudio in zijn werk gaat? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik verwelkom je graag in mijn fotostudio om kennis te maken.

Neem contact met mij op!